Loading...

بال مرغ کبابی را با این سس لذیذ میل کنید


غذاهای سرخ کرده و سوخاری در سراسر جهان از محبوبیت بی‌نظیری برخوردار هستند. اما چاشنی و سس مورد استفاده در کنار این غذاها طعم اصلیشان را تعیین می‌نماید. البته سس‌ها انواع متنوعی دارند که می‌توانید با توجه به ذائقه خود مناسب‌ترین آن‌ها را مورد استفاده قرار دهید. یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین سس‌های رستورانی، سس بوفالو می‌باشد.

تاریخچه سس بوفالو 

بوفالو وینگز یکی از کباب های بسیار خوشمزه می باشد که به بال بوفالو در آشپزی آمریکایی می باشد که معمولا سرخ می شود. برای تهیه این غذا از یک سس استفاده می شود که بر پایه فلفل دلمه و سرکه و کره می شود. بال های بوفالو را اغلب به بال داغ یا بال مرغ می نامند. بال های بوقفالو در ایالات متحده و خارج از آن محبوبیت پیدا کرد به طوری که در برخی از رستوران های زنجیره ای آمریکا شمالی آن ها را به عنوان یک آیتم منوی اصلی به نمایش می گذارد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سس بوفالو

سس بوفالو یک سس آمریکایی است که می‌توانید در کنار انواع غذاهای سرخ کردنی آن را میل نمایید. این سس یکی از پرطرفدارترین چاشنی‌ها، در سراسر دنیا می‌باشد که از طعم تند و نسبتا شیرینی برخوردار است. این سس را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه نمایید. تنها نیاز دارید که مواد اولیه این سس را به خوبی شناخته و تناسب میزان مواد را رعایت نمایید. به طور کلی برای تهیه سس بوفالو به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

رب گوجه‌فرنگی (۴ قاشق غذاخوری)

آب (۴ لیوان آب)

سرکه سفید یا آبلیمو ترش (۸ قاشق غذاخوری)

کره (۱۰۰ گرم)

شکر (۴ قاشق غذاخوری)

پودر نشاسته (۲ قاشق مرباخوری)

نمک (۲ قاشق چای خوری)

پودر سیر (۲ قاشق چای خوری)

پودر پیاز (۲ قاشق چای خوری)

مراحل تهیه سس بوفالو

برای تهیه سس بوفالو به روش رستورانی در ابتدا باید کره را داخل ماهیتابه ذوب نمایید. سپس رب گوجه‌فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم تفت دهید. این کار را تا زمانی که بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند، ادامه دهید. سپس نمک، پودر سیر و پودر پیاز را به ماهیتابه اضافه کرده و حدود ۱۰ ثانیه مواد داخل ماهیتابه را با یکدیگر تفت دهید.

در مرحله بعدی تهیه سس بوفالو باید آب و نشاسته را در ظرفی جداگانه با یکدیگر ترکیب نمایید. توجه داشته باشید که این ترکیب را باید دائما هم بزنید تا نشاسته کاملا داخل آب حل شود. زمانی که نشاسته و آب به طور کامل با یکدیگر ترکیب شدند، آن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید. تمامی مواد داخل تابه را به خوبی هم زده تا بافتی یکدست ایجاد شود. سپس شعله زیر ماهیتابه را روی حرارت کم قرار داده و شکر را نیز به آن اضافه کرده و مواد را به خوبی تفت دهید تا شکر داخل آن حل شود. حدود یک دقیقه این کار را انجام دهید و زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد، شعله را خاموش کنید.

در مرحله آخر تهیه سس بوفالو نیز باید سرکه یا آبلیمو تازه را به آن اضافه کرده سپس مواد سس را به خوبی ترکیب نمایید تا کاملا یکدست شود. هنگامی که سس کاملا یکدست شد، اجازه دهید کاملا خنک شود. در نهایت می‌توانید مواد سس را داخل ظرف‌های شیشه‌ای درب‌دار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید. هنگامی که سس خنک شد می‌توانید آن را در کنار غذاهای مختلف سرو نمایید.

نکات کلیدی هنگام تهیه سس بوفالو

هنگام تهیه سس بوفالو آن را باید به میزانی تفت دهید که سس به غلظت مورد نظر برسد. اگر که سس آبکی شد، سعی کنید آن را بیشتر تفت داده تا غلیظ شود. همچنین اگر سس بیش از اندازه غلیظ شد، می‌توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کرده تا بافت مناسبی پیدا کند.

پس از تهیه سس بوفالو می‌توانید آن را حدود یک هفته داخل یخچال نگهداری نمایید. بنابراین سعی کنید این سس را به میزان زیاد تهیه نکنید و آن را به صورت تازه مورد استفاده قرار دهید.

می‌توانید با توجه به ذائقه خود سس گوجه‌فرنگی تند یا سس کچاپ را جایگزین رب گوجه فرنگی نمایید.

میزان شکر مورد استفاده در تهیه سس بوفالو را با توجه به سلیقه خود می­توانید کمتر یا بیشتر شود. در صورتی که می‌خواهید طعم تندی در سس قالب شود، باید مقدار شکر را کاهش دهید.

با توجه به افزایش غلظت سس بوفالو داخل یخچال، می‌توانید هنگام استفاده آن را داخل مایکروفر قرار دهید.

استفاده از سیر تازه و له شده می‌تواند عطر و طعم لذیذتری به سس بوفالو دهد. بنابراین در صورت تمایل می‌توانید سیر تازه را جایگزین پودر سیر کنید.

اگر تمایلی به استفاده از شکر ندارید، می‌توانید در تهیه سس بوفالو از عسل به جای آن استفاده نمایید.

برخلاف تصور بسیاری از افراد برای ایجاد طعم بهتر در سس بوفالو، نیازی به استفاده از ادویه‌های بیشتر نیست. زیرا این کار موجب می‌شود تا سس از طعم اصلی خود فاصله بگیرد.

در صورت تمایل و به منظور رژیمی نمودن سس می‌توانید از روغن زیتون به جای کره استفاده کنید.

اگر می‌خواهید سس تندتری داشته باشید، می‌توانید مقداری پودر فلفل قرمز و یا پاپریکا به سس اضافه کنید.


تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۵
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/12090