Loading...

سس تایلندی با طعم تند و شیرین متفاوت


از دسته سس هایی است که کافیست یک بار امتحان کنید تا عاشق مزه و طعم آن شوید. اصالت این سس برای کشور تایلند می باشد و در آشپزی شرقی بسیار کاربرد دارد. سس چیلی شیرین یکی از بهترین گزینه ای برای مرغ سوخاری و اسپرینگ رول ها و فینگر فود های سرخ کردنی می باشد.

سس چیلی تای یکی از سس‌های تند و شیرین بسیار خوشمزه بوده که می‌توانید از آن برای سرو انواع سوخاری، غذای گوشتی، عذاهایی دریایی، پیتزا، لازانیا استفاده کنید. سسی که دستور تهیه بسیار آسانی  داشته و شما می‌توانید آن را سه سوته و کمتر از ۲۰ دقیقه با استفاده از چند ماده غذایی در دسترس درست کنید. اگر به دنبال ایجاد طعم خاص و خوشمزه‌ای در وعده های غذایی خود هستید با ما همراه باشید. 

مواد لازم 

زنجبیل تازه رنده شده۲ ق غذا خوری
سیر رنده شده۴ ق غذا خوری
فلفل قرمز پولکی خشک شده۱ و ۱/۲ لیوان
سس کچاپ۶ ق غذا خوری
نشاسته ذرت۱/۴ ق غذا خوری
شکر۱ لیوان
سرکه۱/۲ لیوان
آب۱ و ۱/۸ لیوان
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه سس چیلی شیرین

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.

سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. 

فوت و فن های دستور تهیه سس چیلی شیرین

اگر سویا سس در دسترس داشتید ۱ ق غذا خوری به دستور فوق اضافه کنید.

این سس را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و می توانید تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید.

اگر زنجبیل تازه در دسترس نداشتید از پودر آن استفاده کنید.


تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۵
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/12089