سس چیلی تای یکی از سسهای تند و شیرین بسیار خوشمزه بوده که میتوانید از آن برای سرو انواع سوخاری، غذای گوشتی، عذاهایی دریایی، پیتزا، لازانیا استفاده کنید. سسی که دستور تهیه بسیار آسانی داشته و شما میتوانید آن را سه سوته و کمتر از ۲۰ دقیقه با استفاده از چند ماده غذایی در دسترس درست کنید. اگر به دنبال ایجاد طعم خاص و خوشمزهای در وعده های غذایی خود هستید با ما همراه باشید.
مواد لازم
زنجبیل تازه رنده شده | ۲ ق غذا خوری |
سیر رنده شده | ۴ ق غذا خوری |
فلفل قرمز پولکی خشک شده | ۱ و ۱/۲ لیوان |
سس کچاپ | ۶ ق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱/۴ ق غذا خوری |
شکر | ۱ لیوان |
سرکه | ۱/۲ لیوان |
آب | ۱ و ۱/۸ لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس چیلی شیرین
ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.
سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد.
فوت و فن های دستور تهیه سس چیلی شیرین
اگر سویا سس در دسترس داشتید ۱ ق غذا خوری به دستور فوق اضافه کنید.
این سس را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و می توانید تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید.
اگر زنجبیل تازه در دسترس نداشتید از پودر آن استفاده کنید.