Loading...

سس تند و شگفت انگیز هالپینو


اگه دنبال یک سس سالسا تند و تیز هستید تا عطر و طعم متفاوتی به غذاهای خود اضافه کنید، سس سالسا هالوپینو دقیقا همون چیزیه که دنبالش هستید. طعم بی‌نظیر فلفل هالوپینو باعث تمایز این سس با سایر سس‌های سالسا می‌شه.

هالوپینو یک فلفل تند با اندازه متوسط است، هالوپینو از جمله فلفل هایی است که طرفداران زیادی در دنیا دارد و آن را در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می دهند. کپسایسین موجود در فلفل با افزایش دمای بدن، توانایی بالا بردن متابولیسم را دار است و در رژیم های لاغری تاثیر گذار است. ادعای دانشمندان این است که فلفل هالوپینو حتی نسبت به پرتقال، دارای ویتامین C بیشتری است و می تواند در جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک نماید. این فلفل نقش مهمی در تقویت بینایی و سلامت چشم ها دارد. سس هالوپینو، سسی است که از فلفل هالوپینو، سرکه، شکر و نمک تهیه می شود و دارای رنگ طبیعی فلفل و طعم تندی می باشد. مزیت سس هالوپینو نسبت به سس های فلفل معمول در بازار این است که از میوه هالوپینو طبیعی تهیه می گردد در حالی که سس های فلفل معمولی از پودر فلفل قرمز و آب تهیه می شود و گواه این موضوع وجود پالپ و هسته میوه در محصول است. به تازگی همین ترکیب در محصولی به نام سس هالوپینو روانه بازار شده است. این سس برای انواع غذاهای گوشتی، ساندویچ گرم، طعم دار کردن گوشت کبابی و سیب زمینی سرخ شده مناسب است و انتخاب مطلوبی برای کسانی است که دنبال یک چاشنی خوشمزه و در عین حال مقوی هستند.

مواد لازم  

9 عدد فلفل هاوپینو

1 و 1/2 عدد پیاز سفید (بزرگ)

3 حبه سیر

2 عدد لیموترش

12 شاخه گشنیز

2 قاشق غذا خوری روغن مایع

1 قاشق چای خوری نمک

دستور تهیه 

ماهیتابه رو بدون روغن روی حرارت متوسط گاز می‌ذاریم تا داغ بشه. پیاز و فلفل هالوپینو رو به شکل ریز خرد می‌کنیم. پیاز و فلفل هالوپینو خرد شده رو همراه با سیر حبه‌ای داخل ماهیتابه انداخته و تفت میدیم.

سیر رو با پوست داخل ماهیتابه می‌ندازیم. اون‌ها رو ۲۰ دقیقه در ماهیتابه خشک تفت میدیم.

ماهیتابه رو از روی گاز برداشته و می‌ذاریم مواد کمی خنک بشه. پوست سیر رو جدا می‌کنیم و اون رو همراه با فلفل و پیاز داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم.

آب لیموترش، گشنیز، یک چهارم فنجان آب و یک قاشق چای‌خوری نمک رو هم به اون اضافه کرده و مواد رو کاملا مخلوط و یکدست می‌کنیم. بعد از سی ثانیه مخلوط کردن مواد، بافت سس شکل می‌گیره.

در همون تابه‌ای که فلفل رو تفت داده بودیم، دو قاشق غذاخوری روغن اضافه می‌کنیم و سس ترکیب شده رو توی روغن داغ می‌ریزیم.

بعد از یک دقیقه شعله رو کم می‌کنیم و اجازه میدیم که مواد ۱۵ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بجوشه.

سس رو بعد از سرد شدن می‌تونیم با غذاهای مختلف مثلامرغ بریان سرو کنیم.

 


تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۵
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/12088