Loading...

طرز تهیه خورش کاری هند


خورش کاری ویندالو از اصلی‌ترین غذاها در منوی رستوران‌های هندی است و اغلب از آن، به‌عنوان یک غذای تند و آتشین یاد می‌شود اما این غذا آن‌چنان هم تند نیست!

کاری ویندالو از انواع خورش کاری با گوشت است که از گوشت خوابانده‌شده در سیر و سرکه خرما، پیاز، انواع ادویه (ماسالا) و شکر تهیه می‌شود و معمولا با نان گرم یا برنج به سر میز آورده می‌شود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

۲ عدد پیاز بزرگ پوست‌کنده و خردشده

۲ قاشق غذاخوری روغن

۲ قاشق غذاخوری سرکه

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق غذاخوری دانه خردل

۱ قاشق غذاخوری سیر کاملا ریزشده

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه کاملا ریزشده

۱ قاشق غذاخوری پودر گشنیز

یک‌چهارم قاشق غذاخوری پودر زردچوبه

۱ کیلوگرم گوشت گوساله خردشده در قطعات کوچک (یا مرغ)

۳۷۵ میلی لیتر آب (یک و نیم لیوان)

برنج پخته یا نان گرم برای سرو غذا

نمک به مقدار کافی

مواد اولیه برای تهیه خمیر ماسالا

سه‌چهارم قاشق چای‌خوری تخم شنبلیله

۱ قاشق چای‌خوری زیره سبز

یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۶ تا ۸ عدد فلفل چیلی خشک‌شده

۱ عدد چوب دارچین (چهار سانتی‌متر)

۲ عدد دانه هل

۲ قاشق چای‌خوری آب

دستور پخت ویندالوی گوا

پیازهای خردشده را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها کاراملی شود. با استفاده از خردکن، مخلوط پیاز و روغن را آن‌قدر ریز کنید تا تبدیل به یک خمیر یک‌دست شود و سپس آن را کنار بگذارید.

سرکه و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

دانه‌های خردل را در ماهیتابه‌ای که پیازها را در آن آماده کردید، سرخ کنید تا صدای جلز‌و‌ولز آن‌ها دربیاید، سپس سیر و زنجبیل ریزشده را به آن اضافه کنید و به‌مدت دو دقیقه به سرخ‌کردن ادامه دهید.

پودر زردچوبه، گشنیز و نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس قطعه‌های گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن بیفزایید و به‌مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس محتویات ماهیتابه را خالی کنید و کنار بگذارید.

خمیر ماسالای خانگی خود را با مخلوط و خردکردن تمام مواد اولیه در یک خردکن یا هاون، درست کنید.

روغن باقی‌مانده را در همان ماهیتابه اصلی بریزید و خمیر ماسالا و پیازی که قبلا تهیه کرده‌اید را برای دو دقیقه مخلوط و سرخ کنید. سپس این مخلوط را در ترکیب آب و سرکه و شکر که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و هم بزنید.

تکه‌های قهوه‌ای گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت نرم و ترد شود، به پختن آن ادامه دهید. غذای شما زمانی که آب گوشت، سس مانند و غلیظ شود، آماده است و می‌توان آن را با برنج پخته یا نان گرم سرو کرد.


تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/10192