Loading...

طرز تهیه رانی پرتقال در منزل


فصل زمستان که پرتقال‌ها حسابی آبدار و شیرین شده‌اند، زمان مناسبی برای تهیه رانی پرتقال است. در این مطلب طرز تهیه رانی پرتقال خانگی با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

رانی از انواع نوشیدنی‌های سرد و بسیار دلچسب و خوشمزه است که ویژگی مهم آن وجود تکه‌های میوه همراه با آب میوه است. رانی در انواع و طعم‌های گوناگون مانند رانی هلو، لیمو، موز، پرتقال، آناناس و... در بازار موجود است. قطعا درست کردن رانی در منزل تجربه بسیار هیجان انگیز و جالبی است؛ زیرا رانی‌های خانگی عاری از هر نوع مواد افزودنی و نگه دارنده هستند، به همین دلیل سالم ترند و شما می‌توانید رانی خانگی را با خیال راحت برای کودکان و اعضای خانواده خود تهیه کنید.

فصل زمستان که پرتقال‌ها حسابی آبدار و شیرین شده‌اند، زمان مناسبی برای تهیه رانی پرتقال است. در این مطلب طرز تهیه رانی پرتقال خانگی با روشی بسیار آسان در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه رانی پرتقال

پرتقال: ۴ عدد

شکر: ۱ لیوان

آب: ۲ لیوان

طرز تهیه رانی پرتقال

طرز تهیه رانی پرتقال در منزل

۱ ـ برای شروع پرتقال‌ها را خوب بشویید. سپس دو تا از پرتقال‌ها را پوست کنید و بخش‌های سفید و ترجیحا پوست میوه را جدا کنید. میوه پرتقال را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید و دو پرتقال دیگر را آب بگیرید.

۲ ـ داخل یک قابلمه مناسب آب + شکر + پرتقال‌های نگینی خرد شده + آب پرتقال را بریزید. صبر کنید تا محتویات داخل قابلمه جوش بیاید و حدود ۵ دقیقه بجوشد.

۳ ـ با یک قاشق تکه‌های پرتقال خرد شده را از توی قابلمه خارج کنید و داخل یک کاسه بریزید و بعد با ته قاشق یا گوشت کوب آن‌ها را کمی له کنید.

۴ ـ محتویات داخل قابلمه را داخل میکسر یا دستگاه غذاساز بریزید و چند ثانیه بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط و یک‌دست شوند. سپس رانی آماده را داخل یک پارچ بریزید و تکه‌های پرتقال را که له کرده بودید، به آن اضافه کنید. پارچ رانی پرتقال را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب خنک شود؛ سپس نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه رانی پرتقال در منزل

ـ سعی کنید از پرتقال تامسون استفاده نکنید. برای تهیه رانی پرتقال بهتر است از پرتقال‌های ریز آبدار و یا پرتقال تو سرخ استفاده کنید.

ـ رانی بعد از تهیه هر قدر بیش‌تر داخل یخچال بماند، خوشمزه‌تر می‌شود. حتی می‌توانید برای خیلی خنک شدن رانی آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

ـ هنگام سرو حتما رانی را خوب هم بزنید و بعد داخل لیوان بریزید تا تکه‌های پرتقال که ته‌نشین شده‌اند، بالا بیایند.


تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/7443
برچسب ها: آب پرتقال