Loading...

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر


ساندویچ هات داگ معمولی فقط و فقط با هات داگ سرخ شده یا تنوری و همراه با سس سرو می‌شود. اما در این دستور آشپزی هات داگ همراه با قارچ و پنیر و البته خیارشور و گوجه فرنگی است. این ساندویچ خوشمزه در کنار مقداری سیب زمینی سرخ کرده یک بشقاب جذاب است. اگر طرفدار فست فود هستید و البته از آشپزی لذت می‌برید، ساندویچ هات داگ خانگی باب خودتان است. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ همراه ما باشید.

ساندویچ هات داگ یکی از پرطرفدارترین ساندویچ‌ها در دنیا است که اصالت آن مانند همبرگر به کشور آلمان برمی‌گردد. این غذای فست فودی بین بچه‌ها که طرفداران پروپاقرص فست فودها هستند، غذای جذابی است. در این دستورالعمل طرز تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر آموزش داده می‌شود.

ساندویچ هات داگ معمولی فقط و فقط با هات داگ سرخ شده یا تنوری و همراه با سس سرو می‌شود. اما در این دستور آشپزی هات داگ همراه با قارچ و پنیر و البته خیارشور و گوجه فرنگی است. این ساندویچ خوشمزه در کنار مقداری سیب زمینی سرخ کرده یک بشقاب جذاب است. اگر طرفدار فست فود هستید و البته از آشپزی لذت می‌برید، ساندویچ هات داگ خانگی باب خودتان است. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر

سوسیس هات داگ سولیکو چهار عدد

پنیر ورقه‌ای چدار چهار عدد

گوجه فرنگی دو عدد

پنیر پیتزا 100 گرم

نان باگت چهار عدد

قارچ200 گرم

سس فرانسوی دو قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر

مرحله اول

برای شروع تهیه ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر، روی هات داگ‌های آماده چند شیار با کارد ایجاد کنید تا هنگام سرخ کردن حسابی مغز پخت شود. داخل یک تابه به اندازه کافی روغن بریزید به طوری که هات داگ‌ها به خوبی در روغن غوطه ور باشند. اگر نمی‌خواهید این مقدار روغن مصرف کنید، هات داگ‌ها را به صورت معمولی داخل مقدار کمی روغن سرخ کنید. در آن صورت بعد از سرخ شدن، چند قطره آب داخل تابه بریزید و در آن را ببندید تا هات داگ‌ها بخارپز شوند.

مرحله دوم

نان‌های باگت را از کنار برش بزنید و مقداری از خمیر داخل نان را جدا کنید. داخل نان‌ها را مقداری سس فرانسوی بزنید و سس را کاملا پخش کنید.

مرحله سوم

هات داگ‌های سرخ شده را داخل نان‌ها قرار دهید. داخل ساندویچ هات داگ به غیر از سس و سوسیس چیز دیگری نیست، اما استفاده از گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده در کنار چیپس خلالی هم طعم این ساندویچ را خوشمزه می‌کند. به همین منظور، خیارشور را به صورت خلالی برش دهید. سپس، گوجه فرنگی را بعد از شستن به صورت نازک برش داده و داخل ساندویچ‌ها قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا نوبت آماده کردن قارچ و پنیر است. قارچ را خرد کرده و همراه کمی روغن تفت دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس حرارت را کم کرده و پنیر را اضافه کنید تا پنیر کاملا ذوب شود.

مرحله پنجم

قارچ و پنیر را داخل نان‌ها روی مواد بریزید و ساندویچ را به صورت داغ سرو کنید.

نکات طرز تهیه ساندویچ هات داگ خانگی

اگر می‌خواهید ساندویچ هات داگ تنوری داشته باشید، قارچ را بعد از تفت دادن با پنیر روی ساندویچ بریزید. سپس، ساندویچ را به مدت 15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. برای طلایی شدن پنیر می‌توانید چند دقیقه آخر، فر را روی حالت گریل تنظیم کنید.

اگر مایل باشید می‌توانید از مقداری سس خردل برای طمع‌دهی بیشتر به این ساندویچ استفاده کنید.

به جای گوجه فرنگی و خیارشور می‌توانید از کاهو هم استفاده کنید.

استفاده از روغن زیاد باعث می‌شود هات داگ‌ها پفکی و بزرگ شوند. اما اگر نمی‌خواهید این مقدار روغن مصرف کنید، هات داگ‌ها را به صورت معمولی داخل مقدار کمی روغن سرخ کنید. در آن صورت بعد از سرخ شدن، چند قطره آب داخل تابه بریزید و در آن را ببندید تا هات داگ‌ها بخارپز شوند.


تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۰
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/4152
برچسب ها: ساندویچ هات داگ