Loading...

طرز تهیه سس قدیمی و خوشمزه


سس فرانسوی از پر فروش ترین سس ها از زمان قدیم بوده که هم با سالاد و هم با انواع ساندویچ سرد و گرم سرو می شود. سس فرانسوی یکی از ۴ سس مادری بوده است که در قرن نوزدهم میلادی دستور ساخت آن را کشف کردند و در کتاب آشپزی به ثبت رسانیدند. این سس فرانسوی بهترین گزینه برای جایگزین کردن سس مایونز می باشد و اگر دوست داشتید برای بالا بردن کالری آن کمی روغن زیتون یا کنجد به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی رژیمی

سرکه قرمز یا سفید ۱/۲ فنجان

ماست ۱ فنجان

آب ۱/۴ پیمانه

شکر ۱ ق سوپ خوری

روغن زیتون ۱ ق غذا خوری

جعفری به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی رژیمی

ابتدا سرکه قرمز یا سفید را بنا به ذائقه خود استفاده کنید اگر می خواهید سس با طعم ملایم داشته باشد سرکه قرمز استفاده کنید ولی اگر سس با طعم تندتری می خواهید سرکه سفید استفاده کنید. سرکه و شکر و ماست را داخل کاسه ریخته و آب را با همزن دستی یا برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.

روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا یک سس یکدستی بدست بیاد سپس جعفری را اضافه کنید و سس را بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود سس فرانسوی رژیمی ما حاضر است می توانید داخل سالادها و ساندویچ های خود استفاده کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سس فرانسوی 

می توانید ماست را نیز حذف کنید.

افزودن پودر سیر اختیاری می باشد اگر طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید اگر دوست دارید می توانید از رنده سیر تازه نیز استفاده کنید.

اگر دوست دارید سس شما تند باشد کمی فلفل قرمز استفاده کنید.

اگر دوست دارید سس شما بدون روغن باشد می توانید روغن زیتون را حذف کنید.


تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۲
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/12087
برچسب ها: سس فرانسوی سس تند