Loading...

طرز تهیه سس مخصوص فلافل


در این مطلب طرز تهیه سس انبه را برای فلافل آماده کرده ایم. سس انبه مخصوص فلافل، بسیار پر خاصیت و پرطرفدار است و دارای طعم و عطری بی نظیر است. در این بخش روش تهیه سس انبه با پودر انبه و یا میوه انبه را می خوانید و می توانید این سس را برای انواع ساندویچ گرم هم استفاده کنید.

مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
انبه تازه۱ عدد
نشاسته۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
فلفل قرمزبه اندازه کافی

دستور تهیه سس انبه

ابتدا انبه را می شوییم، سپس به آرامی پوست آنرا با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه گوشت میوه را از هسته جدا می کنیم و آنرا به قطعات کوچکتر تبدیل می کنیم. حالا انبه را به همراه زعفران دم کرده، شکر، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه داخل مخلوط کن می ریزیم.

مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد سس به شکل پوره در بیایند. پس از اینکه مواد به شکل پوره در آمدند طعم سس را می چشیم و در صورت نیاز نسبت به ذائقه خود مقداری نمک یا فلفل سیاه اضافه می کنیم.

اگر می خواهید سس شما شبیه به سس های جنوبی شود از فلفل قرمز و فلفل سیاه بیشتری بیشتری استفاده کنید. در ادامه نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل می کنیم سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مخلوط آب و نشاسته را داخل تابه می ریزیم.

در ادامه پوره انبه را کم کم به تابه اضافه می کنیم و با نشاسته مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه تمام پوره انبه را به تابه اضافه کردیم باید اجازه دهیم که سس با حرارت بسیار ملایم به غلظت مورد نظر ما برسد.

اگر می خواهید سس انبه شما آبکی باشد باید پس از اینکه سس آماده شد، آنرا از روی حرارت بردارید ولی اگر می خواهید سس غلیظ باید باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر شود. برای فلافل معمولا سس انبه را خیلی غلیظ درست نمی کنند.

پس از اینکه سس انبه آماده شد اجازه می دهیم در هوای محیط خنک شود سپس آنرا داخل یک ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. این سس به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد حداکثر تا ۱۰ روز قابل استفاده است.


تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۹
لینک کوتاه: https://ghasedakeonline.ir/short/12083